Gele-Negler Og Drivhus

Nå som jeg egentlig hadde tenkt å kutte ut hele bloggen, kom skrive-lysten tilbake!
Det handler om å gjøre ting fordi man har lyst, ikke fordi man skal tjene penger eller oppnå noe med det. Alt blir bra så lenge det kommer fra hjertet.

I dag har jeg vert å fikset neglene mine hos Nails By Asta. Hun var kjempeflink. Veldig nøyen og resultatet ble veldig bra! Ikke så tykt som jeg har hatt før, og det liker jeg! Fargen ble litt for rosa for meg. Men det er min egen feil, som sa jeg ville ha en nøytral farge slik at jeg kan farge dem hvordan jeg vil selv senere.. Jeg betalte kun 300 kr for gele-negler + gel-lakk. Kommer garantert igjen her om ikke neglene mine holder seg sterke og fine av seg selv! :)Typen min kom hjem fra jobb litt tidlig i dag, og bare satte i gang med å bygge ett drivhus. Helt uventet! Nå er han og søskenbarnet ute og henter noen glass som han plutselig fikk tak i, så kan vi snart begynne å dyrke vår egen mat. Så gøy! Må si jeg er litt imponert over mannen min som styrer på og fikser :) 


#Nails #gelenegler #rosa #drivhus #verdensbestekjæreste #growyoureownfood #manglerbarehønernå ;)

2 kommentarer

Anette

08.06.2015 kl.22:38

Så fine negler:)

Ha en riktig fin mandagskveld <3

Marielle

08.06.2015 kl.22:41

Anette: takk i lige så :)

Skriv en ny kommentar

Marielle

Marielle

24, Haugesund

Jeg er ett kreativt naturmenneske, som plutselig får dilla på ettelleraent. Jeg har ett par jobber, men den jeg er mest glad for og stolt over, er Forever Living!.......................................................................................................... Selvstendig Forhandler av Forever Living Products Tlf: 41338607 Mail: forevermarielle8@gmail.com Facebook: http://L2W.no/5ek

»»

http://gronnogskjonn.com/bevisste-bloggere/.

Kategorier

Arkiv

hits